2020 Model Makyajlı Volkswagen Tiguan İnceleme

2020 Model Makyajlı Volkswagen Tiguan İnceleme

2020 Model Makyajlı Volkswagen Tiguan İnceleme

Herkese merhabalar sayın sifiraraclar.com takipçileri, bu yazımızda sizler için yeni makyajlı 2020 model Volkswagen Tiguan aracını inceleceğiz.

C segmenti Suv sınıfında durmak bilmeyen mücadele her geçen gün devam ediyor. Markalar birbirinden iddialı modellere yer vermeye başladı, Nissan Qasqai modelinin dünyaya Suv‘u tanıştırmasıyla birlikte Volkswagen, Tiguan modelini çıkartarak bu konuda geri kalmadı.

Dünyada ve ülkemizde SUV araçlara yoğun bir şekilde ilgi artmış durumda. Ülkemizde ve dünyada 2008 yılında ilk çıkarılan Volkswagen Tiguan yaklaşık 13 seneden beri C suv segmentinde iyi işler çıkarıyor. Volkswagen Tiguan üretim gününden bu yana dek gerek olsun boyutları , gerek olsun yüksekliği ve iç yaşam alanı konusunda kullanıcıları memnun eden bir model oldu.

2020 Model Makyajlı Volkswagen Tiguan İnceleme

Volkswagen Tiguan ülkemizde bugüne kadar 1.4 TSI 122 Ps turbo benzinli manuel vites, 1.4 TSI 160 Ps turbo benzinli manuel vites, 1.4 TSI 150 Ps turbo benzinli otomatik vites, 1.4 TSI 125 Ps turbo benzinli manuel vites, 1.5 TSI 150 PS turbo benzinli otomatik vites , 1.6 TDI 115 beygir turbo dizel manuel vites, 2.0 TDI 150 beygir turbo dizel otomatik vites olmak üzere toplamda 5 adet benzinli ve 2 adet dizel motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Bizim incelediğimiz araç 1.5 TSI ACT 150 Ps Life donanım DSG ‘ li olan versiyonuydu. Tiguan ‘ da ACT (Aktif Silindir Özelliği) sayesinde , düşük bir motor gücüne ihtiyaç duyulduğu takdirde 4 silindirli olan motoru 2 silindirini kapatıp 2 silindir çalışarak yakıt tasarrufu sağlıyor. Fabrika verisine göre ACT devrede olduğu zaman sağlanan yakıt tasarrufu yaklaşık olarak %16 seviyelerinde.

2020 model makyajlı Tiguan Life modelinin öne çıkan özellikleri arasında :

-LED ön farlar ve LED gündüz sürüş farları,”Composition Media” bilgi ve eğlence sistemi (8″ Renkli dokunmatik ekran, Türkçe dil seçeneği)
-3 bölgeli tam otomatik klima “Climatronic”
-Elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar
-Mobil Bağlantı Arayüzü “App-Connect”

 Tiguan Renk Seçenekleri:

 Tiguan Teknik Özellikler :

 Tiguan Donanım Özellikleri :

 Tiguan Jant Tasarımları :

 Tiguan Koltuk Döşeme Seçenekleri :

 Tiguan İç Malzeme Dekor Tasarım Seçenekleri :

 Tiguan 2020 Model Fiyat Listesi :

2020 Model Volkswagen Tiguan İnceleme Videosu

2020 Model Makyajlı VW Tiguan Life Donanım 1.5 TSI 150 PS DSG aracımızın detaylı test videosunu Youtube sifiraraclar.com kanalımızdan izleyebilirsiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.

46 Beğen

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir