2020 Model Volkswagen Polo İnceleme

2020 Model Volkswagen Polo İnceleme

2020 Model Volkswagen Polo İnceleme

Herkese merhabalar sayın sifiraraclar.com takipçileri, bu yazımızda sizlere test etmiş olduğumuz 2020 model Volkswagen Polo modelinden bahsedeceğiz.

B segmenti hatcback sınıfında kızışmalı mücadele devam ediyor. Polo 2020 model yılında ufak çaplı değişiklikleriyle güncel yeni modellere göre aynı tasarımıyla rakip olma yolunda başarıyla mücadele ediyor.

2020 Model Volkswagen Polo İnceleme

Polo; büyüdü, gelişti ve yepyeni bir görünüm kazandı. Genişleyen iç mekânı, bir önceki jenerasyona göre 71 lt büyüyen bagaj hacmi ve tamamen yenilenen teknolojisiyle gelmiş geçmiş en büyük Polo. 3 farklı dekor seçeneği, sayısız gövde rengi seçenekleri ve yeni tasarımıyla oldukça iddialı olan model sınıfındaki mücadeleyi devam ettiriyor.

Bizim test aracımız 1.0 TSI turbo benzinli Comfortline donanım 95 beygir ve DSG 7 ileri otomatik olan versiyonuydu. Yeni Polo 3 donanım seçeneğiyle satışa sunuluyor bu donanımlar sırasıyla en baz paketten en dolu versiyona doğru sıralayacak olursak, Trendline, comfortline, highline donanım seviyelerinden oluşuyor.

Yeni polo 1.0 MPI 80 beygir atmosferik benzinli , 1.0 TSI turbo benzinli 95 beygir olmak üzere 2 adet benzinli motorla satışa sunuluyor.

Comfortline donanımın öne çıkan özellikleri arasında :

⦁ Konfor odaklı ve fonksiyonel detaylar.
⦁ 15″ “Seyne” alüminyum alaşım jantlar
⦁ Çift bölgeli tam otomatik klima “Climatronic”
⦁ Park mesafe sensörleri (ön/arka) ve görsel park desteği
⦁ Mobil Bağlantı Arayüzü “App-Connect”
Gibi özellikler bulunuyor.

Koltuk Döşemeleri :

Volkswagen Polo Renk Seçenekleri :

Polo Jantlar:

Polo Teknik Özellikler :

Polo Fiyat Listesi:

2020 Model Volkswagen Polo İnceleme Videosu

2020 Model Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 PS Comfortline Donanım aracımızın detaylı test videosunu Youtube sifiraraclar.com kanalımızdan izleyebilirsiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.

37 Beğen

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir